ECOCERA

EMULSIE OP BASIS VAN NATUURLIJKE BIJENWAS EN MARSEILLEZEEP

 

Omschrijving

Ecocera is een natuurlijke crème die gebruikt wordt als beschermlaag tegen bevuiling en om de ondergrond waterdicht te maken.  Ecocerabestaat uit zeer zuivere gebleekte bijenwas, vrij van solventen, op traditionele wijze opgelost in Marseillezeep.

 

Toepassingsgebied

Ecocera wordt gebruikt als beschermlaag op binnenmuren. Het mag op iedere vlakke ondergrond aangebracht worden (zowel oud als nieuw) zoals kalk- of silicaatverf, marmerafwerkingen Coristil, Decorlux,Venestuk en andere …

Ecocera wordt gebruikt om het natuurlijk glanseffect en het fluweelaspect van het gamma aan decoratieve afwerkingen Coridecor te versterken en te egaliseren, zonder daarbij tot een vergeling van de afwerking te leiden.

Ecocera is vooral aangewezen om oppervlakken te beschermen tegen vervuiling waar veel passage is, zoals trappen, bars en onthaalruimtes, evenals om de oppervlakken te beschermen tegen vochtindringing, zoals in keukens en badkamers.

 

Voorbereiding van de ondergrond

De ondergrond moet stabiel zijn, rein en droog.

 

Verwerking

Ecocera is een kant-en-klaar product en moet slechts zorgvuldig opgeroerd worden vóór het gebruik.  Verwarm het product tot ongeveer 30°C wanneer de pasta te hard is bij een te lage omgevingstemperatuur.

Breng de was regelmatig aan door middel van een zachte doek, een spons of een borstel om een gelijkmatige verdeling van het product over het oppervlak te bekomen.  Na het volledig opdrogen van de was wordt het glanzend effect bekomen door het stevig opboenen van het oppervlak met een reine droge doek.

 

Verpakking en verbruik

Plastic emmers van 0,75 l, 2,5 l en 5 l.

De stabiliteit van het product bedraagt minstens 12 maanden indien bewaard in hermetisch gesloten recipiënten in een omgevingstemperatuur tussen +5°C et +35°C.  Bewaren op een koele en droge plaats, buiten het bereik van vorst en zonlicht. Beschermen tegen warmtebronnen en zonnestralen.

Verbruik : 30 – 40 m²/l per laag

 

Download hier de PDF versie